Сестрата на Ивайла Бакалова се обясни в любов на Рая Пеева! (виж тук)

Гласувайте за статията

Сестрата на Ивайла Бакалова се обясни в любов на Рая Пеева!

Актрисата Рая Пеева стана на 30 години у дома с гаджето Явор Бахаров и кучето. Тя показа снимка в профила си в Инстаграм, на която е по пижама. Седнала на пода, а в ръцете си държи парче домашна торта, което няма никакъв търговски вид.

Рая Пеева

Рая Пеева получи обяснение в любов от Божидара Бакалова

Двамата с Явор изглеждат щастливи. Със сигурност актьорът си е отдъхнал, след като съдилищата затвориха заради карантината и така временно той се спаси от присъда заради шофиране под въздействието на алкохол и наркотици.

Рожденичката бе поздравена от много свои колежка като Нина Николина и Силвия Петкова и получи ценни съвети от Божидара Бакалова:

„Все още си ми пред очите, когато тренираше карате, беше tomboy на 7 годинки и майка ти ни запозна пред блока ви до реката. Звукът на реката си спомням още дори, но това го отдавам на нечовешката рачешка памет с която съм дарена.

Минаха години.. Порасна.. Разхубави се вътрешно и външно и най вече, не направи компромиси с чистотата на Душата си и мечтите си. Радвам ти се. Знаеш. Това което ми харесва в теб като актьор е гласът ти.. Дрезгав и много някак познат.

Прегръщам те и искам да се успокоиш малко.. много търчиш, рибке. Аре малко по координирани и по плавни движения, молим! Честит рожден ден. Красива Рибке. Ти не си акулка, а Делфинче. Обичам те. Както винаги”, написа сестрата на Мис България.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар