Фики Стораро е бил доста пухкавичък!

Синът на Тони Стораро - Фики Стораро, който днес е един от най-популярните фолк изпълнители и секссимволите, в тийнейджърските си години е имал сериозни проблеми с килограмите. И дори го наричали кюфте. [caption id="attachment_622455" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро е бил доста по-различен като малък[/caption]

Атрактивният участник в „Като две капки вода“ бил доста пълен още от ранна детска възраст и търпял много подигравки в училище. Именно това го амбицирало да влезе във фитнес залата и от възпълничък тийнейджър да се превърне в мускулест мачо.

Задачата обаче не е никак лесна. Фики се подлага на жестоки диети, кара само на яйца и пилешко месо, като приема и доста хранителни добавки, за да натрупа мускулна маса. „Бях много влюбчив и харесвах всичките ми съученички. Те обаче не ми обръщаха внимание заради килограмите“, спомня си Фикрет. Синът на Стораро имал сериозни комплекси, които и до ден-днешен му влияят. В поп-фолк средите дори се носят слухове, че е платил тлъста сума, за да бъдат премахнати всички негови стари снимки от интернет пространството. Има обаче няколко останали, пише столичен вестник. Една от снимките е от участието му в хора на олимпийските игри в Лондон през 2012 година. Заедно с още 4 деца Фики е от избраните измежду таланти от цяла България. Тогава е едва на 16. Година по-рано пък даровитият младеж се явява на кастинг за първия сезон на „Х Фактор“ у нас и впечатлява журито с песен на баща си. Не стига обаче до големите концерти на шоуто, но реакцията на капацитетите му дава самочувствие да продължи да се занимава с музика. Любопитна подробност е, че в Музикалното училище „Любомир Пипков“ учи поп и джаз пеене и чалгата не му е по вкуса. Нещо повече – до 17-ата си годишнина Фики е категоричен, че не желае да следва стъпките на баща си и предпочита да се реализира в друг жанр. Уви, в крайна сметка разбира, че за да успее, трябва да заложи на комерсиалното. В „Като две капки вода“ обаче показа, че има талант и извън поп-фолка и е един от претендентите за спечелването на голямата награда.