Коко Каменаров кръшкал на Радина с близначката на Гергана Паси (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Бившият шеф на БНТ има връзка с Михаела Калайджиева най-малко от една година

Коко Каменаров зарязал законната си половинка, която е с 8 години по-голяма от него заради поредната си извънбрачна афера.

Сваленият от поста директор на телевизията майка заради употреба на алкохол при шофиране както се разбра не живее с Радина Червенова, която е една от най-красивите водещи на новините.

Снимка: ПИК

Палавникът въртял любов зад гърба на съпругата си със сестрата на Гергана Паси – Михаела Калайджиева, която е близначка на бившата министърка по европейските въпроси от правителството на Сергей Станишев.

Във ВИП средите в столицата се говори, че романа им пламнал от началото на миналата година. Когато двамата били засечени на романтична вечеря в изискан столичен ресторант, предлагащ  италианска кухня.

Близки до семейството коментират, че Червенова, която бе болна от онкологично заболяване знаела за изневярата на благоверния си. Но заради болестта си, която я променила до неузнаваемост не обръщала внимание на похожденията на мъжа си.

Когато разбрала, че нещата не са мимолетни  няма да минат от само себе си чаровната новинарка не можала да понесе изневярата и вече с Коко не живеят под един покрив.

Гергана Паси с близначката си Михаела
Снимка: ПИК

За новата половинка на екс директорът на БНТ се знае, че в момента е главен директор по корпоративна политика в Теленор. Преди това Михаела е главен секретар на Виваком, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Коко Каменаров кръшкал на Радина с близначката на Гергана Паси (Нови разкрития)”

  1. Eлена

    мар. 22. 2020

    Е,точно калайджията при калайджийката!Както Гергана точно е при Паси!Радина е друго нещо,но двете близначки никога няма да разберат!

Добавете коментар