Синът на Корнелия Нинова блокиран заради COVID-19 (Рафаел остава в Ню Йорк)

Гласувайте за статията

Наследникът на шефката на БСП няма да си дойде за Великден, остава зад Океана заради коронавируса

Синът на Корнелия Нинова, който работи за банката „Голдман Сакс” няма да зарадва с присъствието си майка си по великденските празници. Институцията е предприела крути мерки срещу COVID-19. С изявление за медиите забраниха на служителите си да летят извън САЩ.

Така Рафаел нямало да се прибере при семейството си за неопределено време, в зависимост от продължителността на пандемията и ще бъде сам по Великден, а не при родителите си.

Блокираха Рафаел на Корнелия Нинова в Ню Йорк
Снимка: Ретро

До сериозното решение от банката, където младежът работи като анализатор се стигнало след като бил потвърден случай на заразен с вируса на Уолстрийт.

Според изявлението на работодателите всеки един техен служител трябва да отложи всякакви пътувания извън страната. Разрешава се само на тези, които имат спешни причини за това, с одобрението  само на оперативния директор.

От „Голдман Сакс” казват, че разширяват и правят по-строги предпазните си мерки заради епидемията. Целият им персонал, който е пътувал до Китай или Южна Корея сам е длъжен да се изолира и да не посещава офиса си поне за 14 дни.

Рафаел вече повече от три години е на длъжността финансов анализатор в банката. Той се установи в Ню Йорк веднага след като взе диплома от Бъркли, Калифорния. Той е в Щатите от 2012 година и сега обитава просторно жилище в сърцето  на Манхатън, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар