Мария Илиева призна: Живея в Щатите! (Какво още разкри?)

Мария Илиева призна: Живея в Щатите! (Какво още разкри?)
4 (80%) 1 vote

Пътуванията на Мария Илиева до Щатите не са свързани просто с почивка

Поп певицата Мария Илиева призна, че честите й пътувания до Щатите не са свързани просто с почивка и отдих, а защото отчасти се е пренесла да живее там. Неотдавна в Инстаграм тя публикува поредица от кадри от лайфстайла й в Маями, но не отговори какво точно прави там.

„Всъщност живея там от време на време със сина ми. Имам проекти, по които работя, защото ми е интересно да обменям мисли, идеи и опит с хора от американския шоубизнес, който ни е доста далечен тук у нас. Имам планове, но нещата не се случват толкова бързо“, призна певицата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Все пак тя смята, че нищо не е по-хубаво от родното ти място. „Светът е толкова глобален, че няма никакъв проблем да прескачаш географските граници, които си пожелаеш. По-скоро предизвикателствата, тези, които са в главата“, коментира още звездата.

Тази година Мария Илиева празнува 20 години на сцената. А един от най-големите й гафове за този период е в началото на кариерата й. „Излизам на сцената в един провинциален клуб, където нямаше условия за живо пеене. Докато свикна с идеята, че ще трябва да се пее на плейбек, ми беше супер трудно. Имах чувството, че хората ще разберат и ще ме упрекнат затова, че на пея на живо.

Мария Илиева призна, че живее в Щатите със сина си заради проектите, по които работи сн. Инстаграм

Мария Илиева призна, че живее в Щатите със сина си заради проектите, по които работи сн. Инстаграм

Пускаме плейбека, обаче дискът като почна да прескача на песните ми, в този момент направо потънах в земята от срам. В този момент казах да спрат всичко и започнах да пея акапелно „Лунен сън“. Обърнах дефекта в ефект. Имам случай и в който токчето ми се заби между две дъски. Спънах се и паднах напред“, спомни си певицата, пише hotnews.bg.

 

View this post on Instagram

 

💙💙💙 Miami vibes 2020 #besttime #love #happinesiseverywhere #myboy #Alexander

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар