Орландо Блум призна: Бях нещастен преди да срещна Кейти! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Орландо Блум и Кейти Пери очакват първото си дете през лятото

Орландо Блум призна в интервю за „The Sunday Times“, че до срещата с бъдещата си съпруга Кейти Пери се е чувствал нещастен. И то до такава степен, че се доверил на революционен приятелски съвет, а именно да ограничи с*кса за няколко месеца, за да построи нови сериозни отношения.

Заради това Орландо прекратил креативната тактика, която имал към дамите. „В началото възнамерявах да се откажа за три месеца, но после разбрах, че ми харесва идеята да гледам на този процес на общуване с жените от друг ъгъл и да приема и женското в мен“, призна актьорът.

По думите на Блум, новият метод коренно променил въпроса: „Кого ще срещна на парти?“. Орландо осъзнал, че лесно може да започне връзка с момиче. Така най-секси актьорът за 2004-та година, според „Empire“, заявил, че „п*рното сериозно разрушава интимния живот и либидото“.

„Мисля, стига толкова със съветите“, резюмирал актьорът. Тактиката явно е проработила, тъй като през януари 2016-та година той среща Кейти Пери по време на връчването на наградите „Златен глобус“.

Щастливата двойка в момента очаква появата на своето първо дете. Заради опасността, която дебне по цял свят – коронавируса, Блум е под карантина и не се доближава до бременната си половинка. Кейти Пери, от своя страна, също реши да се откаже от участията си, предават от tialoto.bg.

Поради множеството забрани, бъдещата майка и Блум отложиха и сватбата си за пореден път. Двамата планираха да си кажат заветното „да“ в Япония. Но заради епидемията, която е обзела целия свят, Кейти и Орландо отлагат този момент, в който ще се врекат във вечна вярност един на друг.

Орландо Блум призна, че е бил нещастен преди да срещне Кейти Пери сн. YouTube

Орландо Блум призна, че е бил нещастен преди да срещне Кейти Пери сн. YouTube

Певицата и актьорът в момента се подготвят да посрещнат на бял свят първия си наследник. Двамата дълго време пазеха бременността на Кейти в тайна от суеверие. Но накрая Пери реши, че е време да сподели със совите фенове и го направи с последната си песен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар