Наследникът на Корнелия Нинова със забрана за пътуване до България

Наследникът на Корнелия Нинова със забрана за пътуване до България
5 (100%) 1 vote

Наследникът на Корнелия Нинова не може да се прибере в България

Синът на Корнелия Нинова – Рафаел работи в известна американска банка. Той е част от екипа на „Голдман Сакс“. От финансовата институция разпространиха изявление на ръководството в световни медии като Ройтерс и „Вашингтон поуст“, от което става ясно, че на служителите е забранено да летят извън Америка.

Това означава, че наследникът на Корнелия Нинова няма да има възможност да се прибере в родината. Ако епидемията от коронавирус продължи да се разраства, най-вероятно Рафи няма да е със семейството си на Великден.

В известната финансова институция той работи като анализатор. Ръководството е взело решението за забрана на пътуванията след потвърден случай на зараза с коронавирус на „Уолстрийт“.

В изявлението се съобщава още, че банката е задължила служителите да отложат всички несъществени международни пътувания. При необходимост от спешно пътуване е задължително получаване на разрешение от главния оперативен директор.

В доклада си банката заявява, че разширява обхвата на „предпазните мерки“, които са свързани с огнището на заразата, както и политиката за самоизолация.

В изявлението се съобщава още, че служителите на банката, които са посетили Китай и Южна Корея или са контактували с хора, пътували до там, са длъжни да се самоизолират и да останат извън офиса за поне 14 дни, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар