Емилия: Преминаваме през изпитание! (Вижте какво сподели певицата)

Гласувайте за статията

Емилия призова да бъдем единни

Емилия отправи призив към всички да останат у дома. Поп фолк изпълнителката посъветва хората да мислят както за себе си, така и за другите. „Преди седмица животът ни вървеше обичайно. По план. Днес е различно. Преминаваме през изпитание. Всички заедно. Нека заменим паниката с любов, смирение и отговорност. Към нас самите, към родителите си, към децата си.

И на мен не ми харесва, но наистина не е време за купон. Останете си вкъщи, помислете за себе си, помислете за другите. Време е да бъдем ХОРА. Време е да бъдем единни и да преминем ЗАЕДНО през тази трудност“, зове Емилия от официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

„Всеки сам избира как да приема предизвикателствата в живота си. Както писах наскоро – каквито и препятствия да ви изскачат на пътя, само вашата реакция определя положителни или отрицателни са те за вас. Аз избирам да намаля темпото, да обърна внимание на семейството си и да планирам спокойно бъдещите си проекти.

Тази спирачка на обичайното ни ежедневие е шанс да преосмислим важното за нас, да се огледаме и да продължим по-силни, по-разумни и по-състрадателни и по-осъзнати. Нямам търпение да сме отново заедно, да се забавляваме и да се поздравяваме, че лошото е зад гърба ни! Желая ви здраве и пълноценно време вкъщи с любимите ви хора. Ще се справим ЗАЕДНО! Нека да покажем на света единност. Нека запазим България!“, пише още поп фолк изпълнителката.

Само за два часа публикацията на Емилия в Инстаграм събра хиляди харесвания и положителни коментари. Всички фенове на певицата я подкрепиха и й изпратиха виртуалната си подкрепа и любов с множество емитикони във формата на сърца.

Емилия съветва да заменим паниката с любов, смирение и отговорност сн. Инстаграм

Емилия съветва да заменим паниката с любов, смирение и отговорност сн. Инстаграм

Припомняме ви, че първата поп фолк изпълнителка, която спря своите участия по нощните заведения, още преди те да бъдат затворени, бе Преслава. Тя обяви, че отлага всичките си публични изяви заради разпространението на коронавируса у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар