Иво Аръков имал връзка с куп жени и колежки!

Иво Аръков е една от звездите в новия сериал на Би Ти Ви „Съни бийч”. От първите излъчени епизоди се видя, че актьорът е в перфектна форма, въпреки че неотдавна тежеше около 30 кила отгоре. [caption id="attachment_622284" align="aligncenter" width="224"]Иво Аръков Иво Аръков имал връзка с много видни дами[/caption] „Бях 110 кг, сега съм 80. Спазвам стриктен хранителен режим и тренирам редовно. Имам силна воля и много бързо стопих излишните тлъстини”, хвали се екранният Младен. Аръков казва, че се наложило да напълнее заради комедията „Секс академия: мъже”, където влеза в ролята на смотаняк без никакъв опит с жените. В поредицата „Съни бийч” пък екранният му образ е напълно различен – Иво се превъплъщава в атлетичен спасител на плажа, магнит за нежния пол. Заради новата му роля физическата промяна била неизбежна и актьорът се заел със задачата да вае мускули.

В момента Аръков е напомпал такива бицепси, че даже водещата на „Папараци” Венета Райкова сподели при гостуването му в предаването, че е имала мокри сънища с него и с нетърпение очаквала да го види по червен бански в тв ефира.

Въпреки засиления женски интерес към него, Иво в момента няма сериозна приятелка. Говореше се, че излиза с колежката си Боряна Братоева, която също участва в „Съни бийч”, но по думите му двамата били само добри приятели. Нищо, че редовно ги засичат заедно. Най-публично обсъжданата връзка на актьора бе с дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Той признава, че след нея имал още една голяма любов, но тя приключила безславно. С Мика пък запазили добри приятелски отношения и все още се чували няколко пъти в годината, за да си честитят рождени дни и други празници. Преди да се залюби с щерката на Камата, Аръков имаше връзка и с певицата Мария Илиева. Изпълнителката е с около десетина години по-възрастна от него, но това не й попречило да се вмъкне в леглото му. Според запознати двамата се разделили, защото палавата Илиева редовно кръшкала и накрая нервите на Иво не издържали. Чаровникът имаше кратка афера и с фаталната Елен Колева, която едва не го довърши. Слуховете гласят, че именно тогавашният любовник на Елен – Александър Найденов - Майонезата, е поръчал побоя над Иво преди 6 години. Милионерът направо побеснял, когато научил, че Колева му изневерява и за отмъщение решил да съсипе и двамата. Полицейското разследване обаче така и не доказа, че Найденов има пръст в нападението. Иво е споделял, че след побоя преживял много труден период. През 2014 г. той бе пребит с метални прътове преди дома си, а извършителите на престъплението не бяха заловени. Въпреки това Аръков предпочита да забрави за миналото и не търси възмездие на всяка цена. „По-добре да не знам кои са! Гледам напред и не мисля повече за отминали събитията, които ми носят само негативни емоции!”, категоричен е актьорът. С днешна дата той всячески избягва темата за побоя дори пред приятели. Полицейското разследване прекратил по собствено желание. Още тогава криминалистите изтъкнаха, че вероятно става въпрос за престъпление от ревност, но Аръков запази мълчание и предпочете да не коментира слуховете. „Непонятни за мен са мотивите на извършителите”, лаконичен бе потърпевшият Иво. След злополуката той изпаднал в депресия, която се опитал да превъзмогне с участието си в риалити шоуто „ВИП Брадър”, но престоят му в Къщата не успял да го измъкне от дупката. Състоянието му се задълбочило толкова, че той решил да зареже всичко и да замине зад граница. „Не ми се работеше вече. Бях уморен, бях стигнал дъното. Хората станаха меркантилни, сцената изгуби своята стойност. Така реших да напусна България. Събрах малко дрехи в една раница и заминах. Пътувах из Европа, обикалях различни държави”, разказва Аръков, който финансирал пътешествието с хонорара си от „ВИП Брадър”, пише вестник "Уикенд".