Голите снимки на рапъра Тото от СкандаУ се множат като заразени по време на епидемия от коронавирус!

Очевидно голите компромати срещу рапъра Йонислав Йотов – Тото от СкандаУ не се изчерпват с едното видео появило се преди седмица на 7-ми март, защото на редакционната поща на LifeOnline.bg получиха нов. [caption id="attachment_622276" align="aligncenter" width="300"]Тото от СкандаУ Тото от СкандаУ потресен от нови секс компромати[/caption] Този път става въпрос за снимка. Ъгълът на фотграфиране е идентичен с този от видеото, но сега помещението е светло и прилича на кухня съдейки по шкафовете на заден план.

На преден план пък се вижда цялото възбудено достойнство на половинката от Скандау, този път доста по-ясно.

Снимката изглежда да е скорошна защото Тото е без емблематичната си брада, която се наложи да избръсне заради участието си в "Като две капки вода". LifeOnline.bg разполага с кадъра, но няма да го публикува, защото екипът ни е против разпространението на подобни незрели компромати в публичното пространство. Припомнете си, че на 7 ми март отново нашата медия получи петсекунден клип на възбудената половинка от СкандаУ. Видеото вече се разпространи из цялата мрежа и опитите да бъде заличено са неуспешни. Междувременно Тото продължава участието си в шоуто „Като две капки вода“. Миналата седмица именно той триумфира на първия в историята на шоуто лайф без публика с имитация на Шаги.

Тази вечер той ще имитира Дзукеро, а останалите както следва: Антоан – Елвис, Димитър Маринов – Алис Купър, Галка – Анелия, JJ – „Чикаго“, Дара – Таркан, Фики - Недялка Керанова, Маги Джанаварова – Бионсе и Луна - Емил Димитров.

През седмицата Тото пусна и песен. Парчето е баладично – меланхолично любовно признание под акомпанимента на китара и се казва „Циганска сватба“. Коментарите под новото видео обаче са невъзможни, Тото е спрял опцията и в своя Инстаграм профил, очевидно заради нецензурни и хейт писаници.