Пазете се: Ловка измамница шета у нас, завлича с тлъсти суми!

Гласувайте за статията

СДВР издирва Юлия Монева за масови измами и кражба на пари!

Пазете се от лицето Юлия Монева, алармират властите, както и редица от жертвите й у нас. Ловката престъпница е издирвана от СДВР за кражба на пари чрез измама.

Монева дава вид, че издирва лица, ощетени от фирми или институции. Тя любезно им предлага помощ, като гарантира и осигуряването на добри адвокати за случая.

Обещава на хората, че правдата ще възтържествува и те ще бъдат компенсирани предоволно за загубите си. Разбира се, за целта трябва да й заплатят услугата като сумата е повече от респектираща.

Веднъж прибрала парите на доверчивите обаче, „самоотвержената“ Юлия Монева буквално сублимира. Никой не може да я издири повече, нито да чуе за нея. Все по-голям става броят на хората, пили по една студена вода след срещата с госпожата.

Монева най-често атакува финансовия и банковия сектор у нас като жалбите срещу нея от фирми и физически лица зачестяват неимоверно. Измамницата има свой хора, които се представят за нейни клиенти и убеждават будалите, че се работи усилено по казусите им.

Не са малко и случаите, в които Юлия обявява интервюта за работа, по време на които изисква личните данни на явилите се кандидати. Няколко от тях вече изреваха, че са се оказали без обещаната работа, но с изтеглен бърз кредит на тяхно име.

Пострадалите не спират да съветват всички да бягат от Монева като дявол от тамян и да не общуват с нея, под каквато и да било форма. Дори и масови мероприятия, каквито тя също е организирала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар