Изпечена мошеничка атакува финансовия сектор, пропищелите са десетки!

Гласувайте за статията

Юлия Монева е издирвана от СДВР за крупни измами!

Изпечена мошеничка шета из страната, а ужилените от нея са вече десетки. Юлия Монева, която е издирвана от СДВР, е професионален измамник и към момента атакува банковия и финансов сектор у нас.

Въпросната госпожа се представя като едноличен търговец и търси измамени от фирми и институции лица. Предлага им професионална помощ с уверението, че ще получат големи компенсации за загубите си. Разбира се, срещу съответното и доста тлъсто заплащане.

Щом получи, каквото иска обаче, тя се изпарява яко дим и никой не може да хване следите й. Жалбите срещу нея растат с всеки изминал ден – както от физически лица, така и от фирми.

Монева с лекота обещава да злепоставя фирми пред полицията като гарантира и помощта на мастити адвокати. Всичко това обаче е въздух под налягане и единствена цел финансовото й облагодетелстване.

За да повлияе на бъдещите си жертви, тя играе „вързано“ с още няколко подставени лица. Те се представят за други нейни клиенти, борещи се за права и справедливост.

Преди около месец граждани алармираха, че по време на „импровизирано“ интервю за работа, госпожата е поискала личните данни на събеседника си. След което скоропостижно е изтеглила бърз кредит от негово име.

Предупреждават се всички да бъдат изключително бдителни и да избягват каквато и да било комуникация с въпросната дама. Пазете се от нея и не се хващайте дори на масови срещи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар