Нова драма в живота на Муки

0

Съдбата й нанесе поредния тежък удар

Едва съвзела се от загубата на майка си, дъщерята на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева (Муки), понесе поредния тежък удар.

В най-трудния за нея период тя отново е сама. От близкото й обкръжение издават, че Муки внезапно се е разделила с последния мъж на сърцето си – Павлин Руменов.

Муки
Съдбата й нанесе поредния тежък удар

Ухажорът на Грубешлиева решил да замине за Америка, където всъщност живеела дъщеря му. Докато с Муки били във връзка, Павлин непрекъснато летял до Щатите и обратно и на щерката на голямата актриса й дотегнало от честото му отсъствие. „Разделих се с Павлин, моята ученическа любов. Не е имало нещо конкретно, просто отиде да живее в Америка“, жалва се Муки.

Всъщност романтичната им история започва още през миналия век, когато двамата за пръв път се срещат като ученици. След кратка, но пламенна авантюра пътищата им се разделят за няколко десетилетия. През лятото на 2018 г. Павлин изненадващо се появява на премиерата на книгата на Муки, посветена на майка й, в Царево.

Още когато го видяла, Грубешлиева веднага го разпознала и в сърцето й се завърнал трепетът.
„Преоткрихме се. Винаги съм обичал Мария, през годините тя се запази, беше красавицата на випуска не само като малка, защото я знам от шести-седми клас, но и сега. Като я виждам в каква жена се е превърнала в днешна дата“, обясни се тогава в любов на Муки публично Павлин.

Няма и две години по-късно, Руменов, който зад гърба си има два неуспешни брака и две деца, се превърна в поредното любовно разочарование на Грубешлиева. Дъщерята на Стоянка Мутафова не крие, че през годините е свикнала да си бъде самодостатъчна. Откакто загубила своята най-голяма опора – майка си обаче, няма на кого да разчита за нищо и отново мечтае да срещне любовта, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.