Цветанка Ризова с тежка контузия

Цветанка Ризова с тежка контузия
5 (100%) 1 vote

Наложило се да се лиши от едно от удоволствията си

Водещата на предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви – Цветанка Ризова е с тежка контузия.

Поради тази причина тя останала и без любимата си зимна ски ваканция.

От известно време насам Цветанка Ризова е измъчвана от проблеми с едната капачка на коляното. След серия от прегледи лекарите категорично й забранили да се качва на ски или на кънки на лед.

Цветанка Ризова

Наложило се да се лиши от едно от удоволствията си

„Удоволствието да се спускаш по дълга писта е най-липсващото ми удоволствие“, споделя водещата на „Лице в лице“. При все, че е едва 54-годишна, тя вече няма право да упражнява любимите си спортове.

Макар да трябвало да е педантична към здравето си и да се стреми да избягва всякакви потенциални рискове за краката си, Цветанка Ризова не спазва докрай препоръките на лекарите. Тя така и не могла да се откаже от високите обувки.

15-сантиметровите токчета са запазена марка за суетната журналистка, която не обува маратонки даже през почивните дни. Заради ниския си ръст и крехката фигура през годините Цветанка Ризова свикнала да издържа по 12 часа дневно, качена на убийствени токове.

„Никога не сме я виждали с равни обувки“, споделят колеги на тв водещата, която няколко пъти претърпявала инцидент заради токчетата си.
Последния път така си изкълчила крака, че по чудо не го счупила. Въпреки това Ризова продължавала да носи любимите си чепици, дори когато атмосферните условия в столицата не позволяват.

Нито мразовитите температури, нито поледиците и поройните дъждове били в състояние да я принудят да слезе от елегантните си чепици.
За сметка на това журналистката не е обсебена от скъпите маркови придобивки, за каквито част от колежките й пръскат големите си заплати.

Водещата често е засичана да мери тоалети и обувки в малките магазинчета на народни цени, разположени в близост до сградата на Би Ти Ви, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар