Надмина очакванията: Този път Наталия Кобилкина прекали тотално!

Надмина очакванията: Този път Наталия Кобилкина прекали тотално!
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина учи как се прави фелацио пред бебето си!

Обект на жестока гавра за пореден път е сексоложката Наталия Кобилкина. Сега палавата украинка е жертва на известния влогър и репортер Стефан Попов-Чефо.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина обяснява как се правят свирки пред сина си

Чаровникът, известен най-вече сред младите и необвързани дами, прави на пух и прах специалистката в любовните отношения. Кобилкина става за смях в мрежата, преподавайки уроци по френска любов в присъствието на бебето си.

Във видео Наталия дава съвети на дамите за Свети Валентин и най-вече за това как да подходят към мъжкия полов орган, който палавата брюнетка назовава „краставица“. Сексоложката обяснява с подробности как трябва да се случи актът на фона на плача на малкия й син.

„Бебе, не плачи! Смей се“ – успокоява малкото Наталия и продължава еуфорично с жизненоважната тема – „Взимате краставица, навеждате глава …“. Малко по-късно във видеото се включва задочно и съпругът й.

Половинката на Кобилкина се опитва да укроти детето, пеейки му тихо бебешки песнички. Целта на видеото е рекламна. Наталия представя промоция на „уникален“ семинар за вече отминалия празник на влюбените, в който важно място заема темата за фелациото.

Именно това вбесява Чефо и момъкът решава да се посмее на гърба на сексоложката. „Този вид бизнес, с хора, които ти дават съвети за живота, е много разраснат по света.

Но населението там не е на ръба на оцеляването, както тук! Дали са нужни тези разходи на един беден и понякога доста наивен народ?“ – недоумява Чефо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар