Няма да повярвате кой е новата изгора на Мария Игнатова (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двамата се познават от години, но едва сега започнали да гледат по специален начин един на друг

По всичко личи, че сагата между Мария Игнатова и Димитър Рачков е напът да приключи окончателно.

След като неотдавна Димитър Рачков разкри коя е новата му изгора, Мария Игнатова също не остана по-назад.

Мария Игнатова

Двамата се познават от години, но едва сега започнали да гледат по специален начин един на друг

Тв водещата се влюби до уши в интелектуалец, който няма нищо общо с предишната й любов. Става дума за Ивайло Нойзи Цветков, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист“. Той е и един от стратезите на „Демократична България“.

Любопитното в случая е, че Мария Игнатова и Ивайло се познават от години, но едва сега са започнали да гледат един на друг по по-специален начин. Двойка са едва от месец и половина, но въпреки това Игнатова споделя пред приятелки, че може да разчита за всичко на мъжа до себе си, пише „Уикенд“.

Именно Нойзи подкрепил блондинката да направи „нещо свое“ и по-специално шоуто „Без грам инстасрам“, което представи навръх „Свети Валентин“ в столичен клуб. Той й дава и идеята да се пробва с модерната напоследък стендъп комедия и дори ѝ предлага помощ, ако има нужда.

Ивайло Нойзи Цветков минава за един от най-изявените млади десни интелектуалци. Един от създателите на култовото в близкото миналото списание „Егоист”. През годините той се е изявявал в доста медийни проекти, без обаче да достигне славата на Димитър Рачков, нито неговите хонорари. Затова пък винаги е изпъквал с ерудиция, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар