Нов прецедент в родния тв ефир заради коронавируса

Гласувайте за статията

Овациите на публиката са важна част от емоцията на шоуто

Зрителите ще станат свидетели на нов прецедент в родния тв ефир заради коронавируса.

Въпреки извънредното положение в страната и липсата на публика в студиото на „Като две капки вода“, най-големите фенове на шоуто за преобразявания ще заемат отново ключово място в предстоящия лайв. Това съобщиха от кухнята на шоуто.

ефир

Овациите на публиката са важна част от емоцията на шоуто

Тази вечер зрителите ще получат възможност да станат виртуално жури и заедно с журиращото трио и водещите, на свой ред да споделят впечатления от представянето на деветте участника.

Единственото, което е необходимо да направят, е да бъдат пред телевизора и да остават своя коментар по време на изпълненията на звездите в официалната Facebook страница на предаването. Най-оригиналните от тях ще станат част от предаването.

„Публиката е незаменима част в „Като две капки вода“. Тя споделя емоциите на участници, водещи и жури и допълва атмосферата за това неповторимо преживяване в праймтайма. Затова искаме да дадем възможност на всички почитатели на шоуто да се почувстват специални и да знаят, че въпреки ситуацията, те са с нас и мнението им има значение“, разказва продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Важна част от емоцията на любимото шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ са овациите на публиката. Поради тази причина зрителите ще имат и специалната възможност да аплодират своите фаворити сред участници, както и най-впечатляващите образи за вечерта.

С помощта на онлайн бутон на сайта на NOVA, феновете ще могат да изпратят своите виртуални аплодисменти директно в студиото като комплимент към звездите.
„Телевизията има специална мисия тези дни – да забавлява и повдига духа на хората в домовете им. Ако ги задържим вкъщи – това ще е добре свършена работа!“, категоричен е екипът на шоуто, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар