Не е за вярване! bTV позволи изливането на невиждана помия срещу ген. Мутафчийски (ФОТО)

Гласувайте за статията

Кому е нужно да се дава дума на хората, които по никакъв начин не помагат на страната си

bTV за пореден път доказа, че е стигнала дъното на журналистиката. Не стига това, ами продължава да копае още по-надълбоко.

Припомняме, че в събота шефът на Оперативния щаб за борба с коронавируса – ген. Венцислав Мутафчийски разтърси страната с пламенна реч.
Той осъди остро хората, които неглижират смъртоносната пандемия и се разхождат по улиците, без да има пука, че могат да заразят възрастните си родители, баби и дядовци.

bTV

Кому е нужно да се дава дума на хората, които по никакъв начин не помагат на страната си

Изказването на Мутафчийски предизвика вълна от емоционални реакции у българските граждани. Самият премиер Бойко Борисов апелира на страницата си във Фейсбук потребителите да изгледат речта на шефа на ВМА.

В по-голямата си част хората се възхищаваха на генерала. Някои дори стигнаха по-далеч като поискаха той да бъде издигнат за президент.
bTV, които предаваха на живо извънредния брифинг на ген. Мутафчийски, пуснаха и новина в сайта си, която беше залята с помия от коментари срещу началника на ВМА.

Как е възможно телевизията, която претендира за морален съдник, да не цензурира безбожните обиди, които се изсипаха срещу човека, който прави всичко възможно всеки ден да не умират хора и най-вероятно не е мигнал от седмици, се питат хората.
Кому е нужно да се дава думата на хора, които по никакъв начин не помагат на страната си, а могат само да сеят омраза? Защо bTV допусна да се случи това?

Вижте сами за какво става въпрос:

bTV

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар