Гери Малкоданска взриви мрежата

Гласувайте за статията

За разлика от мнозина, тя стриктно спазва наложените забрани

За разлика от мнозина, красивата синоптичка на Нова тв – Гери Малкоданска е сред тези, които спазват стриктно наложените забрани за предотвратяване на разпространението на коронавируса.

Гери Малкоданска

За разлика от мнозина, тя стриктно спазва наложените забрани

Коронавирусът стресна народа, всеки се запасява с храна и лекарства, мислейки си, че това е най-важното нещо, за да се предпазят. Хиляди хора се втурнаха в големите супермаркети за запаси и по този начин изложиха себе си и близките на опасност.

Синоптичката Гери Малкоданска не подмина темата и изказа своята гледна точка, без да ангажира никого с мнението си.
„Карай нататък… Ще пропусна частта с миенето на ръцете и да не се прегръщаме. Ще пропусна истерията с храна, тоалетната хартия и прочие. Всеки сам си решава. Карам нататък. Епидемия има, истерия има, страх има. Има и смърт. Буквална. И не толкова буквална. И все така страшна.

Оставяйки настрана физическата смърт ( там не решаваме ние), и си мисля за бъдещата “смърт” на много любовни отношения. Колко ли кавги ще има, когато няма пътуванията, вечерите с приятели за запълване на време, ходенето на шопинг за купуване на щастие, приятелските отношения. Ясно си проличава кой за кого истински го е грижа, когато паниката е в своя пик, роднински отношения.

О, да. И тук, ако няма чиста любов, става страшно в дни на изолация – отношение със самия теб. Или живееш в хармония със себе си или осъзнаваш, че дълбоко си се заблуждавал, че е така – бизнес отношения. Разбира се, на последно място, но все пак важни. Това си мисля.

И си давам сметка, че смъртта има различни форми. Най-страшната – физическата. Всяка друга – поучителна! Запазвам положителен дух и се моля. За най-доброто. Каквото и да е то“, заключава Гери Малкоданска, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар