Не е за вярване! Какво се случва с Гена Трайкова?

Гласувайте за статията

Новинарката хвърли бомба в тв средите

Мнозина не могат да повярват какво се случва с Гена Трайкова.

Несъмнено Гена Трайкова успя да хвърли голяма бомба в тв средите, след като стана ясно, че тези дни тихомълком се е сгодила.

Гена Трайкова

Новинарката хвърли бомба в тв средите

В последно време новинарката сияе и е видимо отслабнала. Не е изключено това да се дължи на еуфорията покрай случващото се в личния й живот.
Любопитна подробност е, че от известно време насам на безименния пръст на лявата ръка на Гена Трайкова има красив годежен пръстен. Тя не пропуска да го покаже, окрилена от щастие.

Наскоро Гена Трайкова, която прехвърли 40-те, смая с визията си по време на обедна почивка в близост до НДК.
Синеоката блондинка бе издокарана в дълга до земята кожена рокля и черни кубинки, с дълги орлови нокти и рок звучене, пише „Уикенд“.

След няколко провалени връзки с колеги Гена отдавна спря да афишира личния си живот в медиите. Преди да започне работа в bTV, тя беше гадже на сина на журналистката Валерия Велева.

Най-известният й партньор, с когото все още делят едно и също работно място, е Венелин Петков. Любовта им пламна, докато бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините по bTV. Раздялата им дойде, след като ги повишиха в шефове, но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели.

След Венелин името на Гена бе спрягано с друго лице на новинарската емисия в телевизията – доста по-младия от нея Иван Георгиев. Двамата имаха страстна връзка около 3 години, но и тя приключи безславно. На този етап все още не е известно кой е човекът до Гена Трайкова в момента, но не е изключено да я отведе до олтара, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар