Водещи на Нова тв слизат от екран заради коронавируса

Гласувайте за статията

Екипът се разделя на две части

Водещи лица на Нова тв слизат от екран заради коронавируса.

Още от следващата седмица, местата им ще бъдат заети от две нови лица. Става въпрос за водещите на сутрешния блок на Нова тв – „Здравей, България“ – Аделина Радева и Виктор Николаев.

Нова тв

Екипът се разделя на две части

От следващата седмица, те ще бъдат сменени на екрана. Това е като част от мерките срещу разпространението на коронавируса, разкриха двамата в ефир.
Припомняме, че още миналата седмица те съобщиха невероятна новина, свързана с COVID-19. „Оказа се, че много хора могат да работят от вкъщи. Колегите от сайта на „Нова“ още от петък са си по домовете и вършат дейността си от там. Нашият екип също се разделя на две части“, заяви Виктор Николаев.

„Продуцентите са вече на две групи, едните са сега тук, а другите са си вкъщи и ще се разменят другата седмица. Включително и ние с Ади няма да водим другата седмица. Изненада. Другата седмица други колеги ще водят.

Репортерите също са разделени на две групи. Наистина има значение каквото може да направи всеки един работодател и всеки един от нас да го направи, защото знаете, че има кошмарни кадри от Италия. За съжаление и в Испания започва да става същото. Така че каквото можем ще направим“, заключи водещият, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар