Слави Трифонов се уплаши от коронавируса

Гласувайте за статията

Коронавирусът стресна и Слави Трифонов

Слави Трифонов, който само преди дни недоумяваше на какво се дължи масовата истерия заради коронавируса, днес спазва стриктно предписанията на щаба за извънредно положение. Шоуменът разпусна подчинените си. От 9 март балерините от „Магаданс” и музикантите от „Ку-ку бенд” са в платен болничен. Мярката се налага заради опасността от коронавирус, пише HotArena.

Във „Вечерното шоу на Слави” липсва и публика заради забраната за масови събирания на много хора на едно мясти. В студиото са единствено операторите и госът, който сяда на диванчето до Дългия.

Преди дни Слави Трифонов изригна с коментар за криза с коронавируса. Той сподели, че недоумява на какво се дължи тази паника сред хората, при положение, че за цяла зима у нас са починали трима души от грип тип Б, но никой не е обявил ситуацията за извънредна.

Дългия заяви, че има карантина и той е решил както винаги да спазва правилата. Така той обясни отсъствието на „Ку-ку бенд” и на балерините си, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Малко преди обявяването на извънредно положение, Преслава също реши да си наложи карантина. Пайнерката обяви в профила си в социалните мрежи, че преустановява изявите си заради разпространението на коронавируса у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар