Проф. Михаил Константинов с ужасяваща прогноза за броя на заразените с коронавирус у нас

Проф. Михаил Константинов с ужасяваща прогноза за броя на заразените с коронавирус у нас
5 (100%) 1 vote

Проф. Михаил Константинов прогнозира какъв брой българи ще бъдат заразени с коронавирус

Проф. Михаил Константинов направи мрачна прогноза за пандемията от коронавирус. Според него с т. нар. самоизолация няма да се постигне желаният резултат.

Той добави, че в Китай инфекцията беше овладяна с драконовски мерки и хората, които са ги нарушили, просто са изчезнали. В предаването „Беновска пита“ по Канал 3  той заяви в телефонен разговор, че до 6 месеца 150 000 българи вероятно ще бъдат заразени с коронавирус.

Проф. Константинов заяви, че това са уравненията, а само преди 3 дни нещата са изглеждали много по-добре. Той заяви, че сега картината е ужасяваща и ако тази тенденция се запази, ще се сбъдне прогнозата му за следващите 6 месеца. Той добави, че развитието на ситуацията надвишава геометричната прогресия.

„Тези 10% увеличение на ден вече се увеличават. Първоначално бяха 8-9-10. Ще станат 11, което е много по-страшно от геометрична прогресия. Това показва само едно – след 6 месеца ще бъде заразено половината човечество и ще умрат около 2% от заразените“, заяви експертът. Той допълни, че през втората световна война са загубили живота си 60-80 милиона души, а сега има риск жертвите да са два пъти повече, ако не се вземат мерки.

Професорът добави, че откриването на евентуална ваксина е „чиста фантастика“ е по-добре да не правим прогнози, пише БЛИЦ, цитирайки казано от Михаил Константинов.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар