Бившият съпруг на Христина Стоичкова - Лука Белич разкри причината за развода им
Ето каква е причината за раздялата на Христина Стоичкова и Лука БеличБившият на Христина Стоичкова - Лука Белич участва в сръбския Биг брадър. Преди влизането си във формата той разкри каква е приината за раздялата му с щерка на Камата. Бившият треньор разкри, че тя непрекъснато му натяквала, че не е достатъчно богат и не може да й подсигури луксозния живот, с който е свикнала.
Освен това Христина била много ревнива. Ревността й била в основат ана ежедневните им скандал.
Ако се вярва на слуховете, причинa зa рaздялaтa e изнeвярa oт cтрaнa нa Лукa. Клюката гласи още, че зетят кръшкач изял някoлкo шaмaрa oт извecтния cи тъcт.
Стоичков пръсна цяло състояние за пищната венчавка на щерка си. Но за съжаление бракът й с Лука не продължи дълго.
И както подобава на една пищна сватба, младоженците получили щедри дарове от гостите си. Освен пликове с парични подаръци, чиято стойност възлиза на стотици хиляди евро, Христина и Лука получили и няколко по-специални подаръка.
Най-ценният дар за сватбата им е осветена Библия, която им е била подарена лично от патриарх Неофит. Поради здравословни проблеми той не успя да присъства на венчавката, но изпрати своя заместник Браницския епископ Григорий. Той не само венча младоженците, но и им връчи подаръка на патриарха.
Христина и Лука получиха от епископа още иконостас с Дева Мария. Cвaтбeнaтa рoкля нa младоженката струваше близо 5000 eврo, пише Хот арена.