Поли Генова прави прощъпулник за сина си (Вижте какво разкри)

Поли Генова прави прощъпулник на сина си в неделя сн. btv.bg
0

Поли Генова пожела успех на Виктория Георгиева, която ще ни представя на „Евровизия“

Преди дни певицата Поли Генова се върна от Финландия, където бе част от международното жури, което избира коя да е песента, представяща страната на конкурса „Евровизия“. Певицата прекарва два дни в Тампере, където заедно с още 7 доказани музикални професионалисти избират песента на Аксел – „Looking back“.

„Моя много добра приятелка – Криста Зигфриц, тя беше водещ на събитието, и ме покани. С нея се запознахме на някое от турнетата из Европа. Аз съм безкрайно впечатлена от финландската телевизия, от самата продукция, качеството на работата – много високо ниво на работа“, разказа Поли.

Изборът на песен преминава под формата на шоу в рамките на 2 часа, които се излъчват по националната телевизия на Финландия без рекламни паузи. 8-членното жури има възможността да чуе песните предварително, но само като аудио. На самия концерт на живо те решават: „Това е една генерална репетиция и за самите участници. Така че да може журито да гласува виждайки какво реално ще се случи на „Евровизия“. Като цяло с журито бяхме единодушни, че това е песента, която трябва да отиде на конкурса.“

Преди седмица и България излъчи своя представител на международния конкурс. Виктория Георгиева ще ни представи с песента „Tears getting sober”.

Поли Генова пожела на Виктория Георгиева да стигне до финал. „Шанс винаги има, но стигнеш ли на финал напрежението е огромно. Трябва да имаш сериозен контрол на адреналина в теб. Всичко зависи от представянето на артиста. На нас може много да ни харесва един видеоклип, една песен, но това представено на живо на сцена с шоу, което се заснема и с това, което трябва да дадеш в 3 минути“, каза тя.

Прощъпулник

Поли разказа още в студиото на „Култ”, че нейните родители са гледали едногодишния Даниел, докато тя е била във Финландия. Тази неделя ще правят прощъпулник на момченцето, което току-що е проходило, пише btv.bg.

Поли сподели още, че Даниел за първи път е останал да нощува при баба си и дядо си за две нощи. „Аз нямам нищо против да го давам, но да го давам на хора, на които имам доверие. Той е доста енергично хлапе и не е лесен за отглеждане“, разкрива певицата.

Поли Генова прави прощъпулник на сина си в неделя сн. btv.bg
Поли Генова прави прощъпулник на сина си в неделя сн. btv.bg

„Аз вярвам, че всяко дете трябва да има избора да бъде каквото иска и да поеме в посоката, в която иска. Спомням си, че аз имах сериозна борба с родителите ми дали да се занимавам с музика или не, защото те бяха загрижени за моето бъдеще. За това, че човек, който се занимава с изкуство, никога няма стабилни доходи. Но аз устоях. Вътре в себе си вярвах и знаех, че трябва да го направя и се преборих“ споделя още Поли и допълва, че Даниел сам ще реши с какво иска да се занимава и тя няма да се меси в неговото решение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.