Седмичен хороскоп за 14-20 март, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във вестник „Уикенд“

Везни
Ще бъдете по-емоционални в отношенията си с околните и много от вас ще са настроени на романтична вълна. Ако сте обвързани, поведението на партньора ви ще ви засяга дълбоко и не е изключено да събуди стари страхове или притеснения за бъдещето. Каквото и да се случи, по-добре не си правете категорични изводи.

Скорпион
Може да очаквате неочакваното що се отнася до работата, служебните взаимоотношения и професионалното ви развитие. В тези сфери ще има промени. Възможно е неудовлетворението ви да достигне връхната си точка и да пожелаете да си намерите нова работа, или пък съдбата да се намеси и да ви изненадат с предложение за по-добра позиция.

Стрелец
Има риск да изпаднете в крайни състояния и по този начин да навредите на себе си или на околните, затова внимавайте! Бъдете умерени в харченето на пари. Някои от вас може да потърсят утеха в алкохола или в хазарта. Добре е да избягвате подобни залитания, защото така проблемите ви няма да се решат. В емоциите и поведението си също може да изгубите контрол. Дори да знаете, че драматизирате прекалено, това едва ли ще ви помогне.

Козирог
Вниманието ви ще е насочено по-скоро към вътрешния ви свят и интимните ви преживявания, отколкото към работата. В професионалната сфера като че ли всичко ще върви гладско и едва ли ще срещате някакви трудности. В личния ви живот обаче е възможно да изплуват проблеми, които досега не сте забелязали или за които сте си затваряли очите, тъй като така ви е било по-лесно.

Водолей
Очертава се идната седмица да е динамична – с промени, разговори и тичане насам-натам. Комуникацията ви с околните ще е активна. Възможно е да имате вземане-даване с административни или правни служби. Някои от вас ще подпишат важен договор или ще финализират сделка, върху която работят от известно време. Имайте предвид обаче, че може в процедурите да има и някои неясноти.

Риби
Даденият период ще започне добре за вас. Може да имате приятна среща или да ви се иска да направите нещо за себе си – например да отидете на фризьор или да си купите нова дреха. Не мислете за другите. Моментът е подходящ да се поглезите и да покажете, че се оценявате достатъчно високо. Направете го, особено ако имате усещането, че не получавате достатъчно внимание и любов от човека до вас.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар