Седмичен хороскоп за 14-20 март, от Овен до Дева

Седмичен хороскоп за 14-20 март, от Овен до Дева
1 (20%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Овен
Седмицата ще е ключова за вашия знас, защото ще поставите ново начало в живота си. При някои промените ще бъдат внезапни и може напълно да преобърнат някоя житейска сфера и най-вече представата ви за самите вас. При други транформациите ще са фини и почти незабележими, а конкретните резултати ще се видят по-късно.

Телец
Опитайте се да се съсредоточите върху работата и всекидневните си задължения. Не задълбавайте толкова върху грижи и проблеми, както и в това кой какво казва или прави. Възможно е да ви обхване безпокойство или да се сблъскате с нерешени проблеми от миналото. По-добре обаче не предприемайте прибързани действия, а изчакайте.

Близнаци
Даденият период може да се окаже доста значим за тези от вас, които имат творческа работа или са вложили душата и сърцето си в някаква дейност. Възможни са интересни и неочаквани обрати – например най-накрая да ви се удаде шанс да реализирате идеите си, да се изявите, или да придобиете нов опит. Не е изключено да се случат и изненади.

Рак
Едва ли ще успеете да си изградите реална преценка за случващото се, особено ако са замесени чувства. Ще проявявате склонност да раздухвате всичко онова, което привлича вниманието ви, и да се заблуждавате. В резултат на това е възможно да преувеличавате проблемите и да се притеснявате излишно.

Лъв
За много от вас ще бъде сложено началото на положителни промени в дадена област от живота ви. Вероятно тези промени ще са свързани с възможности за развитие – личностно, професионално или духовно, а нищо чудно и с някакво приключение, например пътуване или обучение в чужбина. В случай че вече планирате да предприемете стъпка в някоя от тези посоки, не бездействайте!

Дева
Ще изпитате облекчение, защото някои пречки и проблеми от предишните дни ще отпаднат и няма да се налага да полагате големи усилия. Даже ще си улесните живота, ако забравите за думата „усилие“, тъй като събитията ще следват своята собствена, а не вашата лична логика. Ако нещо не трябва да стане, то просто няма да се случи, независимо колко усилия полагате.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар