Александра Грант проговори за връзката си с Киану Рийвс (Вижте какво разкри)

Александра Грант проговори за връзката си с Киану Рийвс (Вижте какво разкри)
1 (20%) 1 vote

Александра Грант с нови разкрития за връзката си с Киану Рийвс

Александра Грант проговори за връзката си с Киану Рийвс. Преди няколко месеца Киану, когото определяхме като един от самотниците на Холивуд, успя да ни изненада с връзката си с 47-годишната Александра Грант. Впоследствие се оказа, че тя е факт от две-три години, но двамата са успявали умело да я прикриват.

И сега, когато вече няма скрито-покрито, влюбените предпочитат да не коментират взаимоотношенията помежду си. Все пак, Грант наруши мълчанието си и издаде малко. В интервюто си за британския „Vogue“ тя разкри, че след първата си официална поява с Рийвс през есента на миналата година абсолютно всички нейни познати са й се обадили, изненадани от новината. И това е поредното доказателство колко умело са се прикривали влюбените.

А всъщност те се познават от години, дори работиха заедно и по книгата „Ode to Happiness“. Днес Александра разкрива, че първоначално тя я е създала като изненада, като личен подарък за Киану. Когато му я е подарила, нейните приятели започнали да се шегуват, че трябва да я издадат. Така и направили.

А сега, когато отношенията между Рийвс и Грант са по-сериозни от всякога, тя отговаря и на въпроса дали мисли за брак. По думите й, „любовта на всяко ниво“ е от съществено значение за нейната идентичност. И явно бракът не е без значение за нея.

Самоизолация

Александра признава и че във връзките си винаги има моменти на самоизолация, които са важни за нея в ролята й на човек на изкуството. Въпреки че понякога има нужда да бъде сама, тя цени високо преживяванията, когато имаш човек до себе си и си във връзка.

Що се отнася до така коментирания й външен вид, Грант също има категорично мнение. И то е, че всичко е въпрос на личен избор и всеки трябва да изглежда така, както се чувства най-уверен. Нейната коса например е започнала да побелява още когато е била на 20 и няколко години, но никога не е изпитвала нужда да я боядисва.

Александра Грант проговори за връзката си с Киану Рийвс сн. Инстаграм

Александра Грант проговори за връзката си с Киану Рийвс сн. Инстаграм

Още след първото си появяване под ръка с Рийвс, Грант стана обект на подигравки, че изглежда по-възрастна от него – именно заради сивите си коси. Сравненията с актрисата Хелън Мирън пък могат единствено да я ласкаят, пише lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар