Меган Маркъл отхвърлена от семейство Мидълтън

Мълчаливата конфронтация между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън започна много отдавна, а сестрата на херцогинята на Кеймбридж позволи на актрисата да дойде на сватбата й през 2017-та година с голямо нежелание. Тихата враждебност между двойките продължава. И най-добрата илюстрация беше поведението на кралските особи по време на последното им съвместно събитие. Продължителното несъгласие между братята и техните жени е повлияло сериозно на отношенията между Хари и Кейт, които преди това са били топли. Мнозина смятат, че те са рефлектирали и към отношенията на Хари и Меган с Пипа Мидълтън. През 2018-та година "The Sun" обяви, че сестрата на Кейт не иска да покани Меган Маркъл на сватбата си с Джеймс Матюс. "Меган се изправи срещу съпротивата от семейство Мидълтън, което не искаше да я покани на сватбата на Пипа миналия май. Роднините се опасяват, че първата публична изява на Меган с принц Хари ще засенчи големия ден". Актрисата и принцът започнаха да се срещат през 2016-та година. Но те умело криеха връзката си. През май 2017-та година вече имаше слухове, че са заедно, макар да не бяха виждани заедно.

Хари и Пипа

Появата на Хари на сватбата на сестрата на Кейт изненада мнозина. Още повече, че няколко години преди това таблоидите свързваха Хари и Пипа. "След сватбата на Уилям и Кейт през 2011-та година мнозина започнаха да вярват, че между Хари и Пипа има искра, но това е заблуда. Но пък Хари вече е женен за Меган, която по характер, темперамент и особено горещ нрав прилича на Пипа", казва Дънкан Ларкомб, който следи кралския живот отблизо.

Меган и Пипа

Той също отбелязва, че и двете жени имат страст към "света на знаменитостите". А мнозина са уверени, че Меган Маркъл ще се върне в светския живот веднага, след като раздялата с кралското семейство бъде финализирана. [caption id="attachment_621919" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл отхвърлена напълно от семейство Мидълтън сн. YouTube Меган Маркъл отхвърлена напълно от семейство Мидълтън сн. YouTube[/caption] Въпреки това всякакви спекулации за съперничеството между Меган и Пипа биха могли да бъдат разсеяни чрез облекчената им комуникация на Уимбълдън през 2019-та година. Експертът по езика на тялото Джуджи Джеймс твърди, че сестрите са се постарали да покажат, че приемат херцогинята на Съсекс като член на семейството си, предават от tialoto.bg.