Уилям и Хари никога няма да се помирят (Отношенията между братята се влошиха)

Уилям и Хари никога няма да се помирят (Отношенията между братята се влошиха)
5 (100%) 1 vote

Синовете на Даяна не се поглеждат след последното посещение на херцозите на Съсекс

Уилям и Хари от деца са неразделни. Смъртта на майка им ги сплоти – дълги години братята се подкрепяха един друг.

Уилям и Хари преди

Неразбирателствата между тях започнаха през 2017 година. Тогава любимият внук на Елизабет II обяви, че иска да се ожени за разведената актриса. Семейството му не одобри кандидатурата на новата любима на Хари. Само, че херцогът на Съсекс както винаги разчитал на подкрепа от брат си.  Която в крайна сметка никога не получи.

Принцът се разсърди на Уилям, че не е на негова страна. Изнерви се и от тогава насам връзката им стана прекалено напрегната.

Уилям и Хари с жените си днес

След дългата раздяла когато семейството на Хари се премести в Канада, братята се срещнаха за първи път в Уестминстърското абатство. Източници, близки до кралската фамилия отбелязват, че по време на цялата служба Хари и Уилям избягвали даже да се погледнат.

Според сп. Пийпъл, което се позовава на свой информатор принцовете никога няма да сключат мир, нито ще затоплят отношенията си. Хари очаква с нетърпение какво ще се случи в бъдеще с него, Меган и сина му Арчи. Уилям пък не го разбира и се пита за какво му беше нужно това.

Пак според същия източник Хари все още липсва на брат си. Той обаче не може да му се довери като не го разбира от своя страна. И двамата са много добри и искрени хора, но вече нямат оная предишна връзка един с друг и пропастта между братята е голяма, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар