Лора Крумова спешно на фитнес (Журналистката отслабва заради нова работа)

Гласувайте за статията

Водещата влиза във форма,  сваля ударно излишните си кила

Лора Крумова се е взела в ръце и спешно отслабва. Журналистката тръгна на фитнес и редовно посещава салона с уредите.

Мотивацията на водещата да влезе във форма е, че блондинката скоро ще се появи на екран и както се чу това ще стане в конкурентната на Нова бТВ. Това споделят нейни близки като издават, че Лора тренира в един от най-посещаваните и скъпоструващи салони в столицата.

Лора Крумова се вталява заради новата си работа
Снимка: ХотАрена

Според свидетели пухкавата Крумова, която е майка на две деца след края на тренировката отива на рецепцията на залата, взима си половин литър минерална вода и напуска във много добро настроение.

Очевидци издават още, че журналистката се мята в паркирания  отпред  лъскав джип и отпрашва нанякъде в неизвестна посока. Тя обаче гази правилата на закона за пътищата като не спира да говори по мобилния си телефон, докато с другата си ръка върти волана и шофира, предават от ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

Макар, че има две малки деца Крумова намира време да обърне внимание на фигурата си. Която след двете раждания доста наедря. Наследниците си оставя на грижите на свекърва си и майка си. Които се грижат за тях, докато мама се поти във фитнеса.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар