Джуджи се завръща на екран в телевизията на Слави Трифонов (Вижте повече за плановете й)

Гласувайте за статията

Джуджи се натиска в телевизията на Слави Трифонов

Деляна Маринова-Джуджи намери поредната медия, в която да пръска своя чар и блясък. Този път това е телевизията на Слави Трифонов. Веселата блондинка прие участие във „Вечерта на Северозапада“ по 7/8 ТВ и, според слуховете, не смята да остава само с това единично появяване в ефира на Дългия. Надявала се при възможност да се уреди със собствено предаване или поне с рубрика в някое от вече съществуващите.

Закръглената чаровница не прави планове да блести самостоятелно в телевизията на Дългия. Заедно със себе си тя смята да вземе и най-новото си протеже, с което напоследък е неразделна. Това е тв водещата Константина Живова. Двете бяха колежки преди време в телевизия „Bulgaria ON AIR“, където заработваха като лица на дамско шоу. Очевидно са си допаднали много, защото не прекратиха контактите си, след като предаването им бе свалено от ефир преди доста време.

Продължиха да се срещат, за да обсъждат женски клюки и да обмислят нови проекти. Двете дами наскоро направиха собствена рубрика в Инстаграм. Но се говори, че амбициите им не се простират единствено в интернет, където всеки, който иска може да си направи рубрика, канал, сериал и каквото още реши. Мечтаели за нещо сериозно и престижно, а именно – ново предаване в телевизия.

Предишна работа

След като миналото лято си събра багажа от „Bulgaria ON AIR“, Джуджи направи опит да се върне на предишното си работно място – в „На кафе“ при Гала. Но успя да пробие там само като гост без никаква надежда да получи трудов договор.

Ето защо започна да търси други начини да блести в публичното пространство, а именно – шоуто в Инстаграм, заедно с Константина. Благодарение на последната, която е родом от Монтана, Джуджи получила покана за участие именно във „Вечерта на Северозапада“ при Слави Трифонов. Според слуховете, от рейтинга на въпросното предаване зависи шансът на двете дами да направят и собствено шоу при Дългия. Но точно какъв е той, засега се пази в тайна, пише „Уикенд“.

Джуджи е идеалната водеща на дамско шоу за телевизията на шоумена. Тя се вписва в профила на хората, които той кани. Популярно име е, което обаче в момента е без работа. В същото време е готова да се труди срещу сравнително ниско заплащане, тъй като професията за нея е най-вече удоволствие.

Джуджи се натиска в телевизията на Слави Трифонов сн. hotarena.net

Джуджи се натиска в телевизията на Слави Трифонов сн. hotarena.net

Както е известно, веселата блондинка няма финансови проблеми и ходенето на работа е нейно хоби, а не начин да си изкарва прехраната. Затова много държи да работи само това, което й е интересно, а именно – телевизионна водеща, звезда, а когато я поканят – и актриса. Нейната дружка Константина в момента е в отпуск по майчинство и се издържа основно от реклами като инфлуенсър в Инстаграм, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар