Меган и Хари в търговска война с Уилям и Кейт (Всичко за куриоза)

Гласувайте за статията

Меган и Хари се изправят срещу Уилям и Кейт

Меган и Хари се изправят срещу Уилям и Кейт. В магазин в Ел Ей продават тениски „Отбор Меган и Хари“ и „Отбор Уилям и Кейт“, предадоха от „Дейли Мейл“. Това е същата верига, която през 2005-та година предложи дрехи с подобни послания след раздялата на Брад Пит и Дженифър Анистън – „Отбор Анистън“ и „Отбор Джоли“.

Стана ясно, че самите клиенти са поискали тези тениски, след като са проявили интерес към дрехи, свързани с младите кралски особи. Собственикът на магазина споделя, че дебатът „Съсекс срещу Кеймбридж“ бил най-популярният и хората буквално спорили на касата по въпроса. „Имаме голяма клиентела, така че това ще бъде добър показател кой е номер 1 между двете семейства“, допълва Фрейзър Рос.

През първия ден, в който тениските по 38 долара излезли в продажба, жена си купила по 8 от двата вида. „Ще оставя гостите на купона ми да изберат кого харесват повече“, казала тя.

За момента отбор Уилям и Кейт е на първо място. Техните тениски се продават два пъти повече от тези на Меган и Хари.

В Инстаграм борбата за надмощие също продължава. Няколко дни, след като „Sussex Royal“ изостана със 100 хиляди последователи от „Kensinton Royal“, сега двата профила отново са се изравнили. Те имат по 11, 3 милиона последователи. Откакто Хари и Меган обявиха Мегзит, те започнаха да губят фенове. Но изглежда, че бляскавият им финален тур като старши членове на кралското семейство е възобновил интереса на почитателите към отбор Съсекс.

Междувременно бившият личен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън, предупреди никой да не подценява херцозите на Съсекс. Той заяви пред „The Times“, че Хари и Меган могат да предизвикат медийна стихия и скоро ще имат свободата да отприщят „отмъстителни“ интервюта и разкриващи мемоари.

Отмъщение

„От Уиндзор трябва да внимават. Има много за осмиване по адрес на Мегзит, но който се смее последен, се смее най-силно. Хари и Меган могат да си отмъстят за всяко отношение, което те смятат за пренебрежително и несправедливо, чрез мощна медийна атака с помощта на токшоутата в САЩ“, споделя Джефсън.

Както се знае, Опра Уифри и Джеймс Кордън са сред високопрофилните приятели на съпрузите. Те дори бяха сред специалните гости на кралската сватба през 2018-та година. Твърди се, че Меган поддържа близки отношения и с Елън Дедженеръс.

Меган и Хари се изправят срещу Уилям и Кейт сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган и Хари се изправят срещу Уилям и Кейт сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Патрик изтъква, че Хари и Меган са няколко стъпки напред в пиар играта. „Те използват „тайните“ си ангажименти много хитро – качват професионални снимки с авторски права в своя Инстаграм, оставяйки пресофиса на двореца пред свършен факт“, казва той, предават от standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар