Взрив: Тото от СкандаУ ли хакна профила на Атанас Колев?! (всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ ли хакна профила на Атанас Колев?!

Рапърът Атанас Колев преживя тежки два месеца, в които му бе отнет достъпа до неговия Инстаграм акаунт. След като възстанови правата си и дори вече е с потвърдена самоличност в социалната мрежа „Наско е чуек“, разкри, че знае кой е хакнал профила му.

Атанас Колев

Атанас Колев и Тото от СкандаУ май развалиха отношенията си

Рапърът от Варна и бъдещ гинеколог обясни в обръщение към феновете си, че това е дело на човек с „малка чурка“. Колев обаче не навлезе в подробности за недоброжелателите, които се опитаха да саботират кариерата му.

До колкото е известно Наско до скоро бе в много близки отношения с колегите си от СкандаУ, а в светлината на скорошните скандали около голото клипче на Тото, се чудим за кого говори точно бившият любим на Мария Илиева.

Припомнете си, че през уикенда интернет пространството бе залято от голотиите на Тото, както майка го е родила. Дали появата на това видео не е дело на Колев като отмъщение – питат се феновете на рап музиката.

Атаката се случи точно в момента, в който Колев пусна поредното си успешно солово парче „1 към 1“. Това обаче не попречи на песента да набере достатъчно гледания и да се изкачи нагоре в трейдинга.

Източник: LifeOnline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар