Деси Бакърджиева бременна? (Актрисата все по-трудно крие наедряващата си фигура)

Гласувайте за статията

Деси Бакърджиева в очакване на втора рожба?

Огромни въпросителни в главите на феновете на сериала „Откраднат живот“ предизвиква все по-наедряващата фигура на една от техните любимки – Деси Бакърджиева. Тялото на чаровната актриса от месеци не спира да се окръгля. Заради външния й вид вече почти всички са сигурни, че е бременна. Но самата тя продължава да мълчи по въпроса.

Недоумението от вида на Деси удари тавана преди няколко дни. Тогава в епизод 6 от новия сезон на лекарската драма бяха излъчени кадри, в които обиколката на талията й изглежда по-голяма от тази на бюста. Напълно е възможно това да се дължи на гаф от страна на стилистите, които не са успели да подберат подходящ тоалет за актрисата. И все пак изглежда много съмнително.

Манекенска фигура

Деси от години е популярна със своята стройна манекенска фигура. Само преди месеци тя бе избрана за рекламно лице на една от модните марки в страната. А във въпросните кадри в профила й могат да бъдат наложени по две от останалите й колежки в сериала. Вече никой не вярва, че заобленото коремче и закръглената осанка на симпатичната блондинка се дължат единствено на повишен апетит, пише „Уикенд“.

Нито пък има съмнения, че е заради нейните 41 години, които все още са доста далеч от критическата възраст, в която би било по-логично да започне да пълнее заради хормонални проблеми. Много по-вероятно изглежда звездата от сериала да е решила да има второ дете.

Специално внимание

Из форумите дори се коментира, че стилистите в „Откраднат живот“ й отделяли специално внимание с цел да скрият коремчето й. А продуцентът Евтим Милошев обяснил на всички, че трябва да се отнасят с нея с повече внимание от обикновено, защото е бременна. Дали в тези коментари има нещо вярно, или са само слухове, не е ясно. Но от външния вид на Деси се вижда, че ако тя наистина е бременна, сигурно скоро ще роди. Обиколката на талията й е поне като в 6-тия месец.

Още в края на миналата година репортер на „Уикенд“ забеляза наедряваща фигура на актрисата и предложи, че това може да се дължи на наскоро настъпила бременност. Днес Деси е още по-закръглена. Всички са на мнение, че е невъзможно актриса като нея, която редовно играе красавици, да се изпусне чак толкова много с храната.

Второ дете

Тя има дъщеря – тийнейджърка, но отдавна не живее с баща й. Има и сериозна връзка с мъж, с когото дели общ дом и няма да е учудващо, ако е решила да го дари с дете. Още повече, че е обществена тайна, че отдавна обикаля клиниките за репродуктивно здраве. Наскоро дори бе избрана за лице на кампанията за репродуктивно здраве „Пожелай си“ и подари две ин витро процедури на две бездетни двойки.

Деси Бакърджиева бременна? сн. hotarena.net

Деси Бакърджиева бременна? сн. hotarena.net

Източници на „Уикенд“ издадоха, че и двете двойки в момента са в очакване на бебета. Нищо чудно дори с актрисата да родят по едно и също време, ако тя наистина е бременна, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар