Принц Хари смазан от студения прием в Уестминстър (Херцогът проговори за разрива с брат си)

Гласувайте за статията

Принц Хари смазан от студения прием в Уестминстър, проговори за разрива с брат си

Принц Хари е смазан от студения прием в Уестминстър. На прощалното събиране той споделил, че е силно разочарован от начина, по който семейството му се отнесло към него. Пред приближените си принцът споделил, че ако някой от семейството му се бил застъпил поне малко за него, той и съпругата му нямало да бъдат толкова огорчени от натиска и атаките на пресата срещу тях.

Както се видя, по време на срещата в Уестминстър, Меган и Хари не бяха допуснати да се присъединят към процесията на кралицата в църквата. Вместо това те трябваше да заемат местата си преди нейното пристигане — акт, който е свързан със старшинството на семейството. Нещо повече — двойката трябваше да направи реверанс не само пред монарха, но и пред останалите членове на семейството си. Нещо, което видимо ги постави в по-ниско положение спрямо другите.

За да предотвратят скандала, Уилям и Кейт помолиха да придружат Меган и Хари в църквата, за да не ги поставят в неловко положение, но кралските сътрудници не позволиха. И приближените на кралицата настояха те да се движат с роднините си в храма. Въпреки това двамата избързаха напред и седнаха заедно с Меган и Хари.

А Кейт дори направи реверанс пред кралицата и Камила публично, за да е солидарна с Меган. Уилям обаче явно още е сърдит на брат си, тъй като почти не го погледна по време на цялото време. Именно последното разстроило силно Хари. По-късно той споделил с екипа си, че ако поне някой от семейството застанел на негова страна, нямало да се стигне до бягството им с Меган в Канада.

Меган Маркъл и принц Хари си тръгнаха сърдити и обидени на кралицата след последния им ангажимент сн. YouTube

Принц Хари съкрушен след „Мегзит“ сн. YouTube

Принцът е съкрушен, че ще се лиши и от военните си отличия, както и от други почетни звания. Той отдаде 10 години в служба на кралската армия и решението на кралските сътрудници го съсипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар