И българин замесен в убийството на мъжа на Наталия Гуркова

И българин замесен в убийството на мъжа на Наталия Гуркова
1.5 (30%) 2 votes
Съпругът на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, бил застрелян заради дрога

Миската Наталия Гуркова, чийто черногорски съпруг Джордже Михалевич бе разстрелян през есента на 2018 г. с дъжд от куршуми в Йоханесбург, е отказала да сътрудничи на властите в ЮАР за разследването на убийството на мъжа ѝ – пише в. „Уикенд“. Според медии в южноафриканската държава още преди няколко месеца в Йоханесбург са били арестувани петима мъже, които са имали пряко участие в зловещото покушение над богатия търговец на диаманти. Имената на убийците на Джордже са засекретени заради събирането на веществени доказателства – отбелязва изданието.

Овдовялата Наталия Гуркова обаче е отказала категорично да сутридничи на разследването и да пътува до ЮАР, за да бъде разпитана за контактите на мъжа си с част от задържаните. Носителката на приза „Мис България“ е обявила, че се страхува за живота си и че не може да бъде полезна на разследването, тъй като не е била наясно с бизнес контактите и конфликтите на покойния си съпруг.

Според източник на изданието сред арестуваните петима мъже за убийството на Джордже са сърби и черногорци, но има задържан и български гражданин. Основната версия, по която се работи, е, че Михалевич е паднал убит в свирепа нарковойна между сръбски и български гангстери, свързана с кражбата на 20 кила кокаин. Тази сензационна версия бе публикувана още преди година и половина в сръбския в. „Курир“. Според сръбското издание войната мужду българи и сърби в ЮАР пламва след изчезването на 20 кг кокаин на стойност 2 млн. долара.

Наталия и Джордже с блестящите си усмивки

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар