Меган Маркъл и принц Хари с тръгнаха сърдити и обидени

Всички очакваха да има напрежение по време на последните кралски ангажименти на Меган Маркъл и принц Хари. Но май никой не очакваше да са толкова очевидни. Херцозите на Съсекс се завърнаха в Лондон миналата седмица за серия от предварително планирани финални изяви - светски, социални, благотворителни. И ако по време на самостоятелните им кралски ангажименти тези дни нещата изглеждаха сърдечни, топли, без чак толкова напрежение, то на ангажимента им в Уестминстърското абатство размерите на цялата кралска драма излязоха наяве. Няма нужда да гадаем по сърдитото лице на Хари, които през повечето време гледаше в краката си, по притеснената физиономия на Уилям, каменното лице на Кейт или по неловката и застинала усмивка на Меган, за да се досетим какво се случва.

Мрачно сбогуване

Оказва се, че проблем в семейството наистина има. И съдейки по неудобните погледи, кимвания и конфузни ситуации, явно разривът между двамата братя е сериозен. Медиите на острова разкриха каква е причината за това мрачно сбогуване. Принц Хари искрено се обидил, защото за последната му обща изява със семейството в Уестминстърското абатство като знак за новия му обикновен статут му казали, че няма да влезе заедно с кралицата, баща си и брат си.

Обикновени поданици

Заявили му, че двамата с Меган сами трябвало да влязат в абатството, да си заемат местата и да изчакат официалното пристигане на кралското семейство, като обикновени поданици на короната. Според западните медии Уилям и Кейт се опитали да потушат скандала, като се съгласили и те да влязат сами и да се присъединят към Хари и Меган, а да не са част от официалната процесия, както било предвидено.

Покани

Само че поканите до присъстващите 2000 гости на службата вече били разпратени. А в тях изрично пишело кой с кого и кога ще влезе. Така че опитът на Уилям и Кейт не постигна искания резултат. А мрачните лица на принцовете, които едва се погледнаха, бяха показателни. [caption id="attachment_621767" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл и принц Хари си тръгнаха сърдити и обидени на кралицата след последния им ангажимент сн. YouTube Меган Маркъл и принц Хари си тръгнаха сърдити и обидени на кралицата след последния им ангажимент сн. YouTube[/caption] На прощаване Хари си тръгна обиден. А единственото усмихнато лице в цялата кралска фамилия беше това на Меган, която явно се опитваше да излезе достойно от ситуацията и да не показва, че я наранява. Поне в края на службата всички си тръгнаха заедно, пише eva.bg.