Харви Уайнстийн плаши Дженифър Анистън с убийство (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Харви Уайнстийн в ярост срещу Анистън, заплашва я с убийство

Продуцентът Харви Уайнстийн, който е съден за изнасилване е изпаднал в ярост срещу Дженифър Анистън когато журналист му задава въпрос във връзка с разследване от 2017 г, показват нови документи по делото, които до сега не са публикувани.

Кореспонденцията на подсъдимия бе публикувана в мрежата, а в нея се вижда каква е реакцията на Харви относно твърденията, че е използвал тормоз и насилие. Един от имейлите му предизвика широка публична реакция. Той разбира от таблоида National Enquirer, че ще пуснат статия за неприличното му поведение към Дженифър Анистън на една от премиерите. Филмовият продуцент реагира много остро на това и пише в имейл: „Джен Анистън трябва да бъде убита“.

Снимка: graziamagazine.ru

Нейни близки приятели са издали, че Харви е бил влюбен в Анистън и често е пускал ръцете си в действие и публично е преследвал актрисата. Обвиненията обаче никога не бяха повдигнати в съда, тъй като не бяха признати за истински.

Сътрудници на холивудската звезда отбелязват, че тя икога не е била във връзка с Уайнстийн и дори никога не е оставала с продуцента насаме.

Имейлът, в който се споменава името на блондинката е само част от документите срещу продуцента, които бяха публикувани тази седмица. В тях се разкриват и колко са отчаяни молбите на Уайнстийн за помощ когато в медиите се изсипа лавина от репортажи за сексуалния му живот, с което се случи пропадането му, предизвикано от движението #MeToo, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар