Принц Хари стана жертва на руски зевзеци (Измамили го, че са Грета Турнберг и баща й)

Гласувайте за статията

Принц Хари стана жертва на руски зевзеци, взели му интервю от името на Грета Тунберг

Принц Хари се оказа поредната жертва на руски шегобийци и радиоводещи, които се представиха за Грета Тунберг и баща й. В телефонен разговор с Алексей Столяров и Владимир Кузнецов, принцът коментира световните проблеми, Тръмп и дори собственото си семейство.

Пред мнимата Грета принцът признал, че не е лесно да си омъжена за принц и животът далеч не е както в приказките. Нещо повече, той споделя, че е много далеч от „обърканото си ненормално семейство“ и е щастлив, че ще живее далеч от тях с Меган. „Да, това беше много трудно решение, но го направихме в името на сина си. Близките ми постоянно се страхуват от пресата, не смеят да кажат нищо срещу постоянния натиск, който се оказва срещу тях. Ние се осмелихме, а те се опитаха да ни унищожат. Но ние няма да престанем, нашата борба тепърва започва“, казал той в интервюто си.

За пореден път Хари заявил, че „Тръмп е човек с кръв по ръцете си, а Борис Джонсън е добър човек, но трябва да му се даде пример, за да промени посоката, която следва“. Освен това признал, че семейството му не функционира нормално. „10 години живях в армията и там водех по-нормален живот, отколкото в собственото ми семейство“, казва още той. Пред мнимите Грета и Свен той твърди, че иска да защити сина си и затова го държи далеч от медиите и се старае да му осигури нормален живот.

Руски зевзеци взеха на подбив принц Хари сн. Интернет

Руски зевзеци взеха на подбив принц Хари сн. Интернет

А на младото момиче казва, че тя е светъл пример, който трябва да бъде следван, пише „Дейли мейл“.  Принцът се извини и за това, че ползва частни самолети, но заяви, че го прави за всеобща сигурност. Хари казва, че винаги има риск при търговски полет, той или близките му да бъдат нападнати от някой неуравновесен човек. Но също така е възможно и само заради него цял самолет да бъде взет на мушка от терористи. А това е риск, който не желае да поема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар