Шеф Виктор Ангелов разкри защо крещи на участниците в „Хелс Китчън“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Според шеф Виктор Ангелов високият тон на говорене прави впечатление

Шеф Виктор Ангелов даде специално интервю за „На кафе“. Известният кулинар влиза за трети път в ролята на водещ на световноизвестното състезание за професионални готвачи в България. Той е отдал на кулинарното изкуство повече от 25 години от живота си.

Ангелов е първият българин достигнал до позиция главен готвач в 5-звезден хотел от световна верига. Днес той даде интервю за „На кафе“ и коментира дали възпитава високият тон на говорене. „В новия сезон на кулинарното шоу очаквайте максимална концентрация, подготвени хора, аз ще се забавлявам, като ще направя всичко възможно и зрителите да се забавляват.

Комплексни са качествата, които един готвач трябва да притежава, за да стигне до финала на „Хелс Китчън България“. Те търпят развитие и надграждане, но като основа са кулинарни и готварски умения и техники, добре развити вкусови рецептори, отборен и състезателен дух“, каза той, пише nova.bg.

Шеф Виктор Ангелов доста често повишава тон в кулинарното предаване. Пред репортерката на „На кафе“ той разкри защо го прави. „Високият тон на говорене със сигурност прави впечатление. Знам, че смиреният тон не възпитава. Общо взето вариантите са два – ако някой го дразниш с нещо, а той има желание да се случи нещо хубаво с теб, той проявява търпение, но повишава тона; ако не се интересува от теб, те гони директно. Лично аз предпочитам да ми крещи някой и да ми обърне внимание, да знам, че съм значим за него, отколкото с лека ръка да се откаже от мен“, разяснява кулинарният шеф.

Шеф Виктор Ангелов няма нищо лошо някой да ти повиши тон сн. nova.bg

Според шеф Виктор Ангелов няма нищо лошо в това някой да ти повиши тон сн. nova.bg

Феновете на предаването обаче са разделени по въпроса трябва ли да се повишава тон на участниците в „Кухнята на Ада“. Една част тях са на мнение, че крясъците наистина действат дисциплиниращо. Други обаче са категорични, че това не е начинът да се държиш в кухнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар