Анджелина Джоли обикаля по болници (Какво се случва с дъщерите й?)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли разкри как са двете й дъщери

В писмо по случай Международния ден на жената – 8-ми март, изпратено от Анджелина Джоли до сп. „Times“, актрисата разкри, че наскоро две от дъщерите й са били оперирани заради здравословни проблеми.

„Прекарах последните два месеца по болници, гледайки как оперират най-голямата ми дъщеря, а преди дни станах свидетел как по-малката й сестра ляга под ножа за операция на тазобедрената става. Те знаят, че пиша това, защото първоначално исках да запазя неприкосновеността на личния им живот, но впоследствие обсъдихме въпроса и те ме окуражиха да го сторя.

Те са напълно наясно с това, че борбата за оцеляване със здравословните проблеми и благополучното им излекуване е повод за гордост“, пише Джоли.

И макар да не споменава името на другата си наследница, изпаднала в тежко положение, чуждестранната преса предполага, че става въпрос за Шайло (13 г.). Тя е забелязана да се придвижва с патерици.

Звездата от „Лара Крофт“ има общо 6 деца с бившия си съпруг Брад Пит – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

Радост

„Видях как момичетата ми оставят всичко настрана, за да се посветят една на друга и почувствах истинска радост, когато ги видях да поставят на първо място онези, които обичат. Наблюдавах ги как посрещат страха с решителна храброст, изписана по лицата им“.

В писмото си, написано от болничната стая, Анджелина насърчава всички млади момичета да не престават да се борят с трудностите в живота им. Но и да не спират да си оказват подкрепа в трудните времена, защото това ще бъде голяма част от пътя им напред.

„Никога не позволявайки някой да ви каже, че не сте специални, ценни и най-вече – равнопоставени“, гласят думите й.

Гордост

Миналата година в интервю за сп. „Elle“ брюнетката изрази и гордостта, която изпитва към синовете си. Тогава тя уточни, че те са се превърнали в достойни мъже, изпитващи истинско уважение към своите сестри.

Анджелина Джоли проговори за операциите на дъщерите си сн. Уикипедия

Анджелина Джоли проговори за операциите на дъщерите си сн. Уикипедия

„Често казвам на дъщерите си, че най-важното, което могат да направят, е да развият ума си. Винаги могат да облекат хубава рокля, но това е без значение, ако умът им не е силен. Няма нищо по-привлекателно от жена с независима воля и собствено мнение“, каза тя тогава, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар