Анджелина Джоли разкри как са двете й дъщери

В писмо по случай Международния ден на жената - 8-ми март, изпратено от Анджелина Джоли до сп. "Times", актрисата разкри, че наскоро две от дъщерите й са били оперирани заради здравословни проблеми. "Прекарах последните два месеца по болници, гледайки как оперират най-голямата ми дъщеря, а преди дни станах свидетел как по-малката й сестра ляга под ножа за операция на тазобедрената става. Те знаят, че пиша това, защото първоначално исках да запазя неприкосновеността на личния им живот, но впоследствие обсъдихме въпроса и те ме окуражиха да го сторя. Те са напълно наясно с това, че борбата за оцеляване със здравословните проблеми и благополучното им излекуване е повод за гордост", пише Джоли. И макар да не споменава името на другата си наследница, изпаднала в тежко положение, чуждестранната преса предполага, че става въпрос за Шайло (13 г.). Тя е забелязана да се придвижва с патерици. Звездата от "Лара Крофт" има общо 6 деца с бившия си съпруг Брад Пит - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

Радост

"Видях как момичетата ми оставят всичко настрана, за да се посветят една на друга и почувствах истинска радост, когато ги видях да поставят на първо място онези, които обичат. Наблюдавах ги как посрещат страха с решителна храброст, изписана по лицата им". В писмото си, написано от болничната стая, Анджелина насърчава всички млади момичета да не престават да се борят с трудностите в живота им. Но и да не спират да си оказват подкрепа в трудните времена, защото това ще бъде голяма част от пътя им напред. "Никога не позволявайки някой да ви каже, че не сте специални, ценни и най-вече - равнопоставени", гласят думите й.

Гордост

Миналата година в интервю за сп. "Elle" брюнетката изрази и гордостта, която изпитва към синовете си. Тогава тя уточни, че те са се превърнали в достойни мъже, изпитващи истинско уважение към своите сестри. [caption id="attachment_621692" align="aligncenter" width="239"]Анджелина Джоли проговори за операциите на дъщерите си сн. Уикипедия Анджелина Джоли проговори за операциите на дъщерите си сн. Уикипедия[/caption] "Често казвам на дъщерите си, че най-важното, което могат да направят, е да развият ума си. Винаги могат да облекат хубава рокля, но това е без значение, ако умът им не е силен. Няма нищо по-привлекателно от жена с независима воля и собствено мнение", каза тя тогава, предават от life.dir.bg.