Брад и Анджелина се събраха заради децата

Гласувайте за статията

Брад и Анджелина отново заедно заради децата

Брад и Анджелина отново се помириха. Звездите си простиха всички обиди и скандали, за да подкрепят децата си — Шайло и Захара. Двете момичета претърпяха операции, като подробности за това не са съобщени. Анджелина информира за случилото се в семейството й в статия до „Тайм“ Тя написа есе за деня на жената, а по-късно оповести, че двете й дъщери са претърпели операции. Странното е, че Анджелина не споделя и дума за Брад или присъствието му до децата им по време на операцията. Но източници до актьора разказват друго.

Близък приятел на бившата двойка разкри за „Е! Нюз“, че Брад и Анджелина са били много ангажирани около момичетата, докато са били в болница. Освен това, Брад е отказал да присъства и на наградите БАФТА, за да бъде с тях.

„Ситуацията с децата страшно много ги сближи. Те са си изключително близки в момента. Всички дрязги бяха забравени. Заради случилото се Брад се отказа да присъства и на наградите „БАФТА“. Той много държи на децата“, казва приятел на актьора.

Все още не е ясно какво се е случило, за да се оперират момичетата, но се предполага, че може да имало битов инцидент или пътно произшествие. На 13-годишната Шайло е оперирано бедрото, а какво е претърпяла 15-годишната Захара не е ясно.

Според източника, някои от братята и сестрите на момичетата ежедневно идвали, за да се грижат за тях.

„Те бяха толкова търпеливи и така готови да им помогнат. Донесоха карти и танцуваха. Това наистина показва, че те са много сплотено семейство. Анджелина е особено фокусира върху това Захара и Шайло да се възстановят възможно най-бързо“, заяви още техен приятел.

Брад и Анджелина се помириха заради децата сн. Уикипедия

Брад и Анджелина се помириха заради децата сн. Уикипедия

Въпреки че Брад и Анджелина са се помирили заради децата, това съвсем не означава, че ще се съберат. Според последните слухове Анджелина има връзка с френски милионер, а Брад и Дженифър планират да си осиновят дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар