Алекс Родригес и Дженифър Лопес мълчат за срещата с Меган и Хари

Гласувайте за статията

Алекс Родригес и Дженифър Лопес твърдо отричат да са имали среща с Меган и Хари

Слуховете за срещата между Алекс Родригес и Дженифър Лопес с Меган и Хари не спират. Според мълвата, кралската двойка е имала тайна среща с бившия бейзболен играч и с годеницата му Дженифър Лопес. Двамата обаче категорично отричат това да е вярно, а на всички въпроси отговарят с многозначително мълчание.

Във вечерното шоу на Джими Фалън, Алекс бе сложен на горещия стол и настойчиво разпитван за срещата с Меган и Хари. Водещият не му спести пиперливите въпроси, но той упорито мълчеше.

Както е известно, според слуховете, Меган и Хари са имали тайна среща с Алекс и Дженифър Лопес в ресторант в Лос Анджелис през февруари. Двете двойки много се забавлявали и си прекарали наистина добре. Алекс обаче се престори, че не си спомня за такава среща. А когато въпросите станаха по-настойчиви категорично замълча, пише „Mirror“

„Вярно ли е, че наскоро ти и Дженифър Лопес сте били на двойна среща с Меган и Хари?“, попита Джими Фалън. „И ако това е така, кой плати сметката?“.

Алекс прояви остроумие и отговори „Подписал съм договор за конфиденциалност и не мога да разгласявам никаква информация“, каза още той.

„Аз мисля, че сте го направили наистина“, каза със смях Джими.

Алекс остана мълчалив и по повод втория въпрос. Ставаше въпрос за сватбата им. Както е известно, двамата се сгодиха миналата година на плажа край океана. Алекс поиска ръката на Дженифър, а тя с удоволствие каза „Да“. Щастливата двойка планира сватба през лятото, но подробностите не са известни. Вместо това предпочитат да се порадват на интимна церемония, на която да съберат само най-близките си. Дали Меган и Хари са сред поканените на сватбата? Това тепърва ще стане ясно.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес мълчат за приятелството с Меган и Хари сн. You Tube

Дженифър Лопес и Алекс Родригес мълчат за приятелството с Меган и Хари сн. You Tube

А междувременно всичко свързано с приятелството им остава пълна загадка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар