Кейт и Хари остават приятели, Уилям и Меган – смразени (Какво остана неизказано на срещата им?)

Кейт и Хари остават приятели, Уилям и Меган – смразени (Какво остана неизказано на срещата им?)
2 (40%) 1 vote

Кейт и Хари остават приятели, Уилям и Меган не си говорят

Уилям и Меган продължават да се държат студено един с друг. От друга страна Кейт и Хари продължават да пазят сърдечните си отношения от едно време и дори изглеждат по-близки и отпреди.

На срещата между четиримата, която се състоя за първи път от месеци насам, Меган и Хари направо сияеха от щастие, че работните им ангажименти към короната приключват. Меган дори се опита да направи реверанс към принцеса Даяна с модните си избори, въпреки че пак понесе критики заради скъпите си тоалети. При все това, по-интересни за всички бяха отношенията между четиримата, когато се видяха за първи път.

Няма съмнение, че приятелството и обичта между Кейт и Хари са все така искрени. Херцогинята от сърце се зарадва да види своя девер и не спря да му се усмихва сърдечно. Далеч не толкова дружелюбен беше Уилям, който се поздрави хладно с брат си, но още по-хладно със съпругата му. Въпреки това четиримата се опитаха да поддържат топли отношения помежду си. А Меган дори направи реверанс пред Камила и кралицата, въпреки хладния прием, който получи и от двете.

Според запознати, принц Уилям е сърдит на брат си не за отказа от кралските му задължения, а заради напускането на Англия. „Трудно е да приеме, че Хари вече няма да е наоколо. Той го защитаваше и пазеше от години. Изглежда странно, че сега изведнъж брат му се установява на другия край на света, повлиян от една жена, която почти не познават. Това е и причината да се държи враждебно и с двамата“, твърдят запознати.

Кейт и Хари остават приятели, Уилям продължава да се сърди на брат си сн. You Tube

Кейт и Хари остават приятели, Уилям продължава да се сърди на брат си сн. You Tube

Други обаче са категорични, че колкото и да са лоши отношенията помежду им сега, стане ли крал Уилям, Хари ще бъде до него, за да го подкрепя. „Колкото и да им е трудно в момента, те са братя. И когато един ден Уилям стане крал, Хари ще бъде до него и ще го подкрепя. Без значение дали Меган ще присъства или не“, коментират още източници, пише „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар