Жорж Башур с първи коментар за отношенията му с Емилия (Вижте тук)

Жорж Башур с първи коментар за отношенията му с Емилия (Вижте тук)
1 (20%) 1 vote

Жорж Башуро проговори за брака си с Емилия

От няколко седмици насам поп фол певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур са водеща тема сред хайлайф новините. Слухът, че двамата са се разделили, внесе смут сред обществото, което се вълнува от любовния живот на фолк дивата.

Всичко започна от невинен статус на Башур в социалните мрежи, който медиите изтълкуваха, че се отнася до любимата му Емилия. С това той уж слагаше край на отношенията им. Според запознати раздяла наистина е имало, но двамата бързо намерили път един към друг и отново се събрали.

За първи път Жорж Башур си позволи да коментира тази тема с думите: „Стоя зад думите си! Моята съпруга и любов е жена, уважаваща себе си и семейството си и всичко, което  е написано по повод рождени дни и всякакви измишльотини е смехотворно и лъжа. Обичам моята Емилия и я подкрепям във всичко, защото ме дари с любов и уважение“.

Преди това Емилия си позволи да говори от името на съпруга си и да обясни каква е възникналата ситуация. Поп фолк изпълнителката всъщност не назова причината, поради която Жорж е написал тези думи, но категорично отрече те да са отправени към нея, пише show.blitz.bg.

Моментно състояние

Емилия нарече статуса на съпруга си „моментно състояние“. „Относно Фейсбук статуса му, мога да кажа само, че това е отражение на моментно негово състояние. На всеки човек може да се случи да изпадне в такъв момент. Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските има имена.

Жорж Башур с първи коментар за брака им с Емилия сн. Инстаграм

Жорж Башур с първи коментар за брака им с Емилия сн. Инстаграм

Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно“, сподели поп фолк изпълнителката преди няколко дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, за да оправдае разпространилите се слухове. А само преди два дни певицата отново показа колко много се обичат с Башур, като публикува общи техни снимки от отбелязването на 8-ми март. Тя пусна няколко кадъра със своята колежка Камелия и нейния любим Цветин.

 

View this post on Instagram

 

#womensday #friends 🌹

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар