Чия дъщеря е Елена Динева – жената на Васил Божков?

Гласувайте за статията
Елена Динева е генералска щерка, баща й бере душа след ареста й

Бащата на Елена Динева – митичният генерал Любомир Динев, са поболя след ареста на дъщеря си – пише в. „Уикенд“. 81-годишният генерал, придобил известност като военния, ръководил разкопките при Царичина дупка край Костинброд в търсене на доказателства за извънземен произход през 90-те години, е тежко болен и е на легло – споделят пред изданието близките му.

Междувременно, загадъчна или преждевременна смърт е постигнала всеки, който е работил по проекта „Царичинска дупка“.

„Аферата с Васил Божков и зъдаржането на дъщеря му буквално го сринаха и приковаха към леглото. Ген. Динев вече даже няма сила да се изправи и да говори. Състоянието му е тревожно…“ – издават негови познати.

Ген. Любомир Динев е един от емблематичните български офицери по време на соца. Той е бил дългогодишен командир на химически взвод в полка в Дупница. В периода октомври 1985 – 14 януари 1992 г. е началник на управление „Химически войски“ към Министерството на отбраната, след това до 1992 г. е началник на същото 8 управление в Генералния щаб. На 5 май 1999 г. е освободен от длъжността и излиза в резерва.

Мнозина твърдят, че Васил Божков дължи до голяма степен бизнес възхода си благодарение на ген. Динев, който имал завидни контакти както в България, така и в Русия – коментира изданието.

Елена Динева е генералска щерка

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар