С доста ще трябва да се бръкнат феновете на Джони Деп у нас за снимка с него!

С влизането в продажба на билетите на един от най-очакваните концерт в София за 2020 г. – този на Hollywood Vampire, настана лека суматоха сред меломаните. [caption id="attachment_621662" align="aligncenter" width="300"]Джони Деп Феновете на Джони Деп ще трябва да се бръкнат яко[/caption]

Съвсем няма да е евтино за най-запалените фенове да видят Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith отблизо на 11 септември в зала Арена Армеец. Оказа се, че за Meet&Greet пропуск, който дава право да се срещнат лично и да се снимат с трите звезди, ще трябва да се бръкнат с 2700 лв. Сума, която никоя друга група не е обявявала до момента за българските си фенове.

В този специален ВИП пакет „Ultimate“, освен селфи и ръкостискане с музикантите, влиза още картичка с автограф, ексклузивни артикули на бандата. Както и специален пропуск за шоуто, който почитателите да си запазят за спомен. Ако близо 3000 лв е твърде висока цена, но почитателите държат да са сигурни, че ще видят любимците си от първи ред, обикновен билет за Golden Circle (пространството точно пред сцената) няма да свърши работа. За мераклиите, но с бюджет ограничен до трицифрена сума има пропуски VIP Merchandise Package, с които няма да може да се докоснат лично до Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери. Но ще получат предимството за ранно влизане и заставане на първи ред в Golden Circle. Цената на този пропуск е 500 лв като всеки негов притежател ще получи още ексклузивен мърчандайз на Hollywood Vampires и ламиниран пропуск за шоуто за спомен, предава Монитор. Редовните билети пък варират на достъпните цени между 60 и 130 лв.

Най-скъпият от тях отново дава достъп пред сцената, но влизането се осъществява след всички, закупили ВИП пропуските. За Алис Купър и Джо Пери това няма да е дебют в България. Шок-рокерът беше сред първите световни звезди преминал границата ни, като направи концерт на стадион „Академик“ през 2000 г, а после се върна в Каварна през 2008 г.

Пери пък свири у нас с Aerosmith на стадион „Локомотив“ през 2014 г. Но Джони Деп за първи път ще акостира в България, въпреки че негов двойник успешно успя да заблуди всички, разхождайки се на фестивала Spirit of Burgas през 2015 г. След като почти загърби кино кариерата си и се върна към първата си страст – музиката, екранният Джак Спароу все по-усилено работи с Hollywood Vampires. Групата издаде миналата година втори албум, който въпреки претенцията им да са банда, отдаваща почит към покойните велики музиканти с кавъри, е съставен от 13 авторски парчета и само три преработки.

Тавата носи името Rise и ще може да бъде чута на живо на 11 септември в зала Арена Армеец.