Не е за вярване: Гала смени Стефан с мускулест мачо! (виж тук)

Гласувайте за статията

Гала смени Стефан с мускулест мачо!

На тв водещата Гала и се наложи да посещава фитнес залата. Блондинката, която никога не е била сред привържениците на спорта, вече тренира усърдно по заръки на любимия си мъж – Стефан Николов.

Гала

Гала смени Стефан за по-млад здравеняк, взриви мрежата от коментари с тези видеа

„Първа тренировка! Ще тренирам пет пъти в седмицата в продължение на три месеца“, обявява във видео тя, на което позира с младо лъвче, което всъщност е треньорът й.

Телевизионерката се похвали с начинанието си в социалната мрежа, където качи няколко видеоклипове, на които се виждат моменти от тренировката й.

Въпреки, че Стефан е доста на „ти“ с упражненията за поддържане на топ форма, Гала се поти зад уредите под зоркото око на секси фитнес инструктор.

„Е, как те пуска мъжа ти при такъв пич?! Ще бере ядове!“, настървено коментират фенове на екранната звезда. Други пък подчертаха стилното й включване във фитнес залата. „И елегантно и спортно си си готино момиче. Успех!“, хвалят плевенчанката.

Обадиха се и критиците: „Е, вържи я тази коса, иначе е несериозно за истинска тренировка и прилича на манекенска“, цъкат всезнайковци.

„Много тежка тренировка, ако искате да покажете нещо, ами покажете повече от едно навеждане“, цъкат други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар